Links

Hieronder enkele handige websites, tips.

www.ggdhvb.nl
De website van de GGD Hart Voor Brabant.

De GGD bewaakt, beschermt en bevordert de gezondheid van iedereen, met speciale aandacht voor risicogroepen. Dit doen ze door risico’s voor de gezondheid te voorkomen en de gezondheid van àlle inwoners te bevorderen.

www.bibliotheekmb.nl
De website van de bibliotheek waarop je tips kunt vinden over (voor)lezen en boeken.

www.welke.nl
Welke.nl is een website die draait om inspiratie. Je kunt hier leuke ideeën opdoen. En deze ideeën delen met anderen. Alle leuke dingen die je op de site vindt kun je opslaan in een Welke.nl collectie. Ook inspirerende ideeën die je op andere sites vindt sla je eenvoudig op in een Welke.nl collectie.

www.pinterest.nl
Pinterest is een sociaalnetwerksite die fungeert als prikbord. De gebruiker kan over het hele web afbeeldingen pinnen en vervolgens op een van de aangemaakte “moodboards” plaatsen.

http://www.insectreclame.nl
De website van een full service reclame- en communicatiebureau.

www.madebyjantinephotography.com
Op zoek naar een fotograaf voor een leuke, spontane en ongedwongen fotoshoot? Bij Made by Jantine Photography kan je terecht voor familie- en kindershoots, zwangerschap, Newborn Lifestyle, cakesmash en themashoots, bruiloften en schoolfotografie!

KWF
Deze website schrijft over de bescherming tegen de zon is juist voor kinderen belangrijk. Voor kinderen kunnen beschadigingen door UV-straling uit zonlicht nare gevolgen hebben.